KÖPVILLKOR

Priser och betalning via webshopen

Varje vara anges med pris inklusive moms. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning.

Betalningsvillkor är betalning i förskott, antingen via kreditkort (Paypal) eller genom insättning på bankgiro 5084-6716 till Bergmans Media. Det går också att skicka via Swish till 0702281032.

 

Frakten

sker via Poståkeriet (möbler) eller till närmaste Postombud via DHL, Schenker, Bring eller DSV (tavlor, lampor, osv)..

 

Ångerrätt

Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan.

 

När du utnyttjat din ångerrätt:

Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.

 

Leveranser

Leveranstiden är normalt dagen efter att betalning inkommit på vårt konto. Om leveransförsening uppstår, meddelar vi kunden.

 

Ej uthämtade paket

Ej hämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, för närvarande 100 kr (gökur), 200 kr (tavlor), 500 kr (fåtöljer) och 1000 kr (soffor).

 

Returer

Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vid byten pga skada eller defekt betalar vi den nya frakten från oss till dig.

När du utnyttjat din ångerrätt ska du sända eller lämna tillbaka den till oss

 

 

Återbetalningsskyldighet:

Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan eller, om det är en tjänst, meddelandet om att du ångrat dig. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka varan. Vi betalar alltid returkostnaden för att sända tillbaka så kallade ersättningsvaror.

Se även konsumentverket och distansavtalslagen.